Unelmasta todeksi

Näin UnelmaVeska mökki sai alkunsa

Kesällä 2006 olimme poikamme appivanhempien kanssa Rukalla mustikkareissussa. Majoituimme heidän ystäviensä isossa, mahtavassa kelomökissä Veskajärven rannalla. Kaunis maisema, liikkuminen luonnossa, täydet mustikkaämpärit ja nokipannukahveet omasta kuksasta tunturimaisemissa, loivat onnellisen ja iloisen mielen. Kaiken kruunasi oleskelu tuossa ihanassa kelolta tuoksuvassa mökissä, se nosti pintaan nuoruuden unelmamme. Olimme aina haaveilleet kelomökistä. Mitä jos meillä olisikin oma kelomökki täällä Kuusamossa, Rukalla? Ystävämme innostui esittelemään naapurin isännän tontteja Veskajärven tuntumassa. Hienolla paikalla oli neljä tonttia, joista yksi oli jo varattu. Katselimme ”toiseksi” parasta paikkaa ja unelma alkoi elää mielessämme. Näimme jo kuvitelmissamme upean kelolinnan vapaalla tontilla. Kuusamokuume oli tarttunut meihin. Ystävämme ehdottikin, että soitetaan nyt välittömästi maanomistajalle ja teette kaupat.

Aloimme kuitenkin heti jo hieman toppuuttelemaan intoamme, odottaen, että kyllä kuume kohta laskee. Kotiin päästyämme yritimme laittaa ”jäitä hattuun”. Onnistuimmekin kuumeen hoidossa jotenkuten, kun syksyn ja talven kuluessa ajatus kävi enää harvakseltaan mielessämme. Maaliskuussa 2007 unelma mökistä heräsi henkiin, kun ystävämme soitti, että nyt ne tontit myydään. Siinä sitten muutama ilta mietittiin ja keskusteltiin lastenkin kanssa. He, kaikki neljä, olivat ideasta innoissaan ja kannustivat hankkeen ja unelman toteuttamiseen.

Ei auttanut muuta kuin lähteä mökkitontin hankintaan mahdollisimman pian. Pääsimme vielä kevättalven hangille kuulostelemaan marjaretken synnyttämää tunnetilaa Rukan mökistä ja luonnon omasta huvipuistosta. Onkohan Kuusamokuume parantunut vai muuttunut krooniseksi?

Ihastelimme sinistä hetkeä ja hiihtelimme järven jäällä kevätauringon paisteessa sekä nautimme Rukan rinteistä kajastavista valoista. Totesimme yhteen ääneen, ettei tämä kuume parane, muuta kuin tekemällä tonttikaupat. Se oli siinä. Intoa puhkuen aloimme suunnitella UnelmaVeskan rakentamista Rukalle.

Lue myös
Viimeksi julkaistu
Arkisto
Etsi tunnisteilla
Rukamökit.fi

Parhaat vuokramökit edullisesti, Rukan hiihtokeskuksen läheisyydessä. Olemme toimineet vuodesta 2007. Olemme saaneet majoittaa lukuisia asiakkaita, jotka ovat olleet tyytyväisiä  vuokramökkeihin.

Ota yhteyttä!

Selaa muita sivuja
Seuraa meitä
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon
Viimeisimmät blogikirjoitukset
KYSY MÖKKIÄ
Varaa majoitus!
0403575459